Hvem er vi

Vi er en flok mennesker, af begge køn, i alle aldre og med forskellig baggrund, der er bidt af stavgang. På grund af stavgangs popularitet og den store tilslutning til motionen blev foreningen en realitet den 21. marts 2004. Marianne Lund er stifter af Birkerød Stavgangsforening.

Hvorfor gå til stavgang…  

  • ·   Fordi vi i dag ved, at det er vigtigt at holde sig i gang.

  • ·   Fordi vi får bevidsthed om kropsholdningen og får styrket alle kroppens muskler, kredsløbet, balancen og koordineringsevnen.

  • ·   Fordi vi sætter fokus på individuelle fysiske og psykiske behov.

Det sociale samvær før, under og efter turene i naturskønne områder vægtes højt, og der kan vælges forskellige distancer, således at alle har mulighed for at deltage. Hver træning starter med en let opvarmning og slutter med udstrækning. Der vil være mulighed for instruktion i korrekt brug af stavene mm. både på specielle kurser og på turene.

Vores nuværende medlemskreds er på ca. 45 medlemmer. Vi anser vor forening som værende aktiv, og det er vores erfaring, at vi med få ressourcer formidler og inspirerer mange projekter og begivenheder.

Du kan læse mere om vores aktiviteter på de øvrige sider her på hjemmesiden.

Hvorfor være medlem af vores forening… 

·   Fordi der er andre mennesker, der - ligesom du - holder af naturen og det at vandre, mennesker med hvem du fx. kan udveksle erfaringer og oplevelser. Samtidig styrker vi sammenholdet om vores passion, jo flere jo bedre.

·   Fordi du kan være med til at præge foreningen og blandt andet være med til at bestemme, hvad der skal ske i årets løb og fremover komme med forslag til, hvordan vi kan blive bedre til at oplyse omkring vores forening.

·   Fordi vores bestyrelse arbejder aktivt for at sprede kendskabet til stavgang og
skabe mere dynamik.